Prijs berekenen

Wat kosten geboortekaartjes of trouwkaarten van karton bedrukt met zeefdruk?

Bereken hieronder de prijs voor je kaarten.

Op deze pagina kan je de prijs (inclusief btw) berekenen van je gewenste gezeefdrukte kaartje van Kaartje op Karton. Indien het interessant voor je is, kan je via dit formulier een offerte aanvragen en eventueel bestanden verzenden.

Wil je eerst nog de kwaliteit beoordelen? Bestel dan hier een proefkaartje.

Is je keus qua ontwerp gevallen op 1 van onze voorbeeldkaarten op deze website (in “ontwerpen” of “vers van de pers”), dan berekenen wij geen ontwerpkosten (kleine aanpassingen uiteraard mogelijk, zoals het aanpassen van de naam, geboortegegevens, lettertype, kleur, ander formaat kaart; maximaal drie correctieronden). Dat geldt ook voor een kant en klaar aangeleverd ontwerp (aanlevering van bestand(type) in overleg). Gaat het om een geheel ander ontwerp dat speciaal voor jou door Kaartje op Karton dient te worden uitgewerkt, dan zijn de ontwerpkosten € 50,00 (inclusief maximaal drie correctieronden).

Je kan er van uit gaan dat we bij trouwkaarten altijd ontwerpkosten à € 50,00 in rekening dienen te brengen. Meestal zit daar veel ontwerptijd in.

Voor het eventueel vooruit verzenden van enveloppen berekenen we € 6,95.

We hebben de 20 meest gebruikte kleuren op voorraad liggen. Een andere PMS kleur op maat is mogelijk voor € 30,00 per kleur.


 • Vul hier het aantal te bestellen kaarten in. Hou er met het aantal rekening mee dat het om handwerk gaat (zeefdruk). Er kunnen altijd oneffenheden in de kaarten zitten. Ons advies is om daarom 10% kaarten meer te bestellen dan je nodig hebt.


 • Vul hier het aantal te aantal te drukken kleuren in (zwart en wit zijn hierbij ook kleuren). Wil je 1 kleur laten drukken op de voorzijde en dezelfde kleur op de achterzijde? Kies hier dan voor 2 kleuren. Wil je op de voorzijde 1 kleur en op de achterzijde 2? Kies dan voor 3 kleuren
  Let op! Labels worden niet bedrukt op de achterzijde. Bepaal in geval van labels hoeveel kleuren er worden gebruikt op beide labels

 • Bepaal hier de drukkosten. Het aantal dient gelijk te zijn aan het aantal kleuren dat je hierboven hebt ingevuld. De drukkosten worden vermenigvuldigt met het aantal te bestellen kaarten.


 • Je kan er van uit gaan dat we bij trouwkaarten altijd ontwerpkosten à € 50,00 in rekening dienen te brengen. Meestal zit daar veel ontwerptijd in.


 • Wil je gebruik maken van een onze populaire kleuren of wil je liever een andere kleur gebruiken dan onze populaire kleuren? Kies hier dan hoeveel kleuren je op maat gemaakt wil hebben
 • Prijs: 8,60 €

 • Andere varianten enveloppen en formaten enveloppen op aanvraag.

  Prijs: 0,20 € Aantal:
 • Prijs: 0,35 € Aantal:
 • Prijs: 0,35 € Aantal:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is de prijs interessant? Vraag een offerte aan en we nemen spoedig contact op.