Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen voor je geboortekaartje of trouwkaart bedrukt met zeefdruk op karton.

Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul alle gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Indien je speciale wensen hebt, dan is er ruimte om dat aan te geven. Je kan ook bestanden meesturen om je idee/wens te verduidelijken.

Wil je eerst zelf online uitrekenen wat je kaartje gaat kosten? Ga dan naar de pagina “Prijs berekenen”.  • Iedere kleur die gedrukt moet worden op een kant van de kaart is een drukgang. Wil je de kleur roze op de voorkant van de kaart en ook op de achterkant? Kies dan voor twee kleuren.
  • Stuur eventueel bestanden mee. Je kunt maximaal 3 bestanden meezenden van in totaal 16 MB. Toegestane bestandsformaten zijn .doc, .docx, .odt, .pdf, .jpg, .png, .jpeg, .psd, .zip
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, jpg, png, jpeg, psd, zip.

Nadat je op de button “Verzend formulier” hebt geklikt, krijg je automatisch een melding dat het formulier verzonden is en krijg je via email een automatische bevestiging van de aanvraag. Indien dat niet het geval is, dan is er iets mis gegaan bij het verzenden van het formulier.

Normaal gesproken ontvang je binnen 2 werkdagen een offerte van ons.