Werkwijze Kaartje op Karton

De werkwijze om te komen tot mooie en unieke geboortekaartjes en trouwkaarten van karton.

Op Kaartje op Karton vind je ontwerpen die geschikt zijn voor een mooi geboortekaartje of trouwkaart gedrukt met zeefdruk. Als je een ontwerp hebt gevonden die je graag wilt gebruiken voor je kaartje, dan kan je een prijsberekening doen via de pagina “prijs berekenen”.  Past dit bij je, dan kan je vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier. Dat kan natuurlijk ook als je een eigen ontwerp/idee hebt. Bij het verzenden van het offerteformulier kan je ook bestanden meesturen.

Zeefdruk op karton

Zeefdruk is een ambachtelijke techniek die duurder (kan) zijn dan digitaal drukwerk. De kosten voor een kaartje zijn afhankelijk van de oplage, of je 2 zijden wilt laten bedrukken en het aantal gewenste kleuren. Iedere kleur per zijde van de kaart is een drukgang.

Je kan kiezen uit een van de bestaande ontwerpen (we zetten regelmatig nieuwe ontwerpen online) of je kunt een ontwerp door ons laten maken. Het handigste is als je even belt of mailt om te bepalen of wat jij wil ook mogelijk is. Wij hebben creatieve oplossingen en ideeën! Als je mailt, vergeet niet je telefoonnummer te vermelden zodat wij je kunnen bellen als we vragen hebben.

Een aanvraag (of offerteverzoek) versturen we binnen drie werkdagen. Als de offerte akkoord is, mailen we je een eerste opzet.

Let op: alle geoffreerde prijzen zijn inclusief drie correctieronden (het doorgeven van de definitieve geboortegegevens niet meegeteld).

Indien het ontwerp akkoord is kunnen de kaarten worden gedrukt. De kaarten worden zorgvuldig verpakt en aangetekend verstuurd. Hou er rekening mee dat de levertijd van de kaarten 3 tot 5 werkdagen is. De factuur wordt tezamen met de kaarten verstuurd. We vragen geen aanbetaling, maar vragen wel om de factuur na verzending per ommegaande te betalen.

Kindje geboren? Geef z.s.m. de laatste gegevens voor je geboortekaartje van karton door.

Heb je een geboortekaartje besteld? Dan is het wachten tot de baby er is. Bel zo spoedig mogelijk alle definitieve gegevens door als jullie kindje is geboren. Vervolgens mailen we de definitieve versie per mail. Controleer deze goed!

Zodra de kaarten klaar zijn, dan versturen we deze zorgvuldig verpakt en aangetekend via PostNL.