Werkwijze

Mooie geboortekaarten of trouwkaartjes van ècht karton laten maken?

In een notendop de werkwijze van Kaartje op Karton:

  1. Een mooi ontwerp gezien op onze website of heb je een eigen ontwerp? Bereken dan hier de verwachte kosten van een oplage.
  2. Past dit binnen je budget? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan. Wij doen vervolgens een prijsopgave en geven aanvullende informatie over het vervolg om te komen tot een mooie kaart; van uitwerking tot en met aflevering.
  3. Als je akkoord gaat met de offerte, dan gaan we aan de slag met je ontwerp. We streven er naar het ontwerp na ongeveer drie werkdagen gemaild te hebben. Hierna zijn uiteraard aanpassingen mogelijk (maximaal drie correctieronden).
  4. Kindje geboren? Bel, mail of sms zo spoedig mogelijk alle definitieve gegevens door. Vervolgens mailen we de definitieve versie naar je toe ter accordering.
  5. Zodra de kaarten klaar zijn, dan versturen we deze zorgvuldig verpakt en aangetekend via PostNL. Zeefdruk is handwerk en heeft tijd nodig voor een goed resultaat. Hou rekening met een levertijd (na doorzending naar de drukker) van drie tot vijf werkdagen.
  6. We vragen geen aanbetaling. Een factuur (per ommegaande te voldoen) versturen we via email zodra de oplage verzonden is. In deze email staat ook de verdere informatie over de aflevering (track&trace) van de oplage.

Meer weten over de werkwijze van Kaartje op Karton?

Via onderstaande banners tref je alle verdere informatie aan over de werkwijze van Kaartje op Karton om te komen tot de allermooiste kaartjes van zeefdruk op karton.

geboortekaartje-op-karton-wat-is-zeefdruk
kaartje-op-karton-werkwijze
kaartje-op-karton-wie-is

geboortekaartje-op-karton-soorten
kaartje-op-karton-enveloppen
kaartje-op-karton-proefkaart

kaartje-op-karton-prijs-offerte-kosten
kaartje-op-karton-faq-vragen
kaartje-op-karton-algemene-voorwaarden