Over Kaartje op Karton

Kaarten van karton, zeefdruk

Moderne, unieke, retro en de mooiste kaarten ontwerpen voor de belangrijkste momenten uit je leven. Bij Kaartje op Karton kan je terecht voor geboortekaartjes en trouwkaarten die worden gedrukt op ècht robuust karton. Gedrukt met de ambachtelijke druktechniek zeefdruk. Zeefdruk geeft een prachtig resultaat met kleuren die meer helder en intens zijn dan de modernere (digitale) druktechnieken.

Met zeefdruk op karton heb je echt bijzondere kaartjes.

Iris Mager is de ontwerper en oprichter van Kaartje op Karton. Ze ontwerpt unieke, moderne en trendy kaarten en vult de collectie regelmatig aan met ontwerpen die geïnspireerd zijn op de laatste trends.

Kaartje op Karton is onderdeel van MOOI OOK. Bij MOOI OOK geboortekaartjes en trouwkaarten kan je terecht voor kaarten van papier. Een ander initiatief van MOOI OOK is Kaartje op Hout. Bij Kaartje op Hout vind je de mooiste ontwerpen die worden geprint op ècht hout.

Even voorstellen wie we zijn:

Iris Mager (vormgeving)

Kaarten van Karton - Iris MagerTijdens haar studie aan de Kunstacademie met specialiteit grafische vormgeving, ontdekte Iris dat ze zwanger was van Dano. Nadat Iris bekomen was van de schrik, besefte ze dat er belangrijk werk te doen was…. het ontwerpen van het mooiste geboortekaartje ever. Toen dat gelukt was, hoefde Iris niet meer lang na te denken wat ze wilde gaan doen voor “werk”. Het opzetten van een bedrijf dat supermooie geboortekaartjes en trouwkaarten maakt. Met heel veel plezier is Iris begonnen met MOOI OOK en naast MOOI OOK heeft Iris intussen ook Kaartje op Karton opgericht. Hier vind je unieke échte kartonnen geboortekaartjes bedrukt met zeefdruk. Verder is sinds kort het jongste project, de website Kaartje op Hout,  in de lucht. Unieke houten geboortekaartjes! Naast het ontwerpen haalt Iris veel voldoening uit het maken van ontwerpen op maat voor klanten. Als klanten tevreden zijn loopt zij met een big smile rond op kantoor.

Geert Herder (communicatie en postkamer)

Kaarten van Karton - Geert HerderGeert is partner (in meerdere opzichten) van Iris en MOOI OOK. Toen Geert nog in korte broek rondliep, had hij maar één wens. De eerste rechtsbenige Maradona worden. Dat is gelukt. Daarna werkte Geert een jaar of elf in diverse commerciële functies bij een grote distilleerderij. Bij dit familiebedrijf in Groningen leerde Geert wat ècht belangrijk is in de omgang met andere mensen. Namelijk de mensen zelf. Daarom doet hij er alles aan om de bezoekers en klanten van Kaartje op Karton duidelijk te maken dat ze meer dan van harte welkom zijn om gezamenlijk, met het gehele Kaartje op Karton team, te komen tot de allermooiste persoonlijke kaarten die op de beste manier worden afgeleverd.

 

Sylvia Lourens (vormgeving)

Kaarten van Karton - Sylvia LourensHet hart van Sylvia ligt bij grafisch ontwerp. Dit heeft ze volledig ontdekt aan de Academie Minerva waar ze in 2014 is afgestudeerd. Sylvia is een gepassioneerde jonge ontwerper die vol enthousiasme wil ontdekken en leren. Gedreven, creatief, nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs zijn steekwoorden die bij haar passen als persoon en als ontwerper. Met haar enthousiasme, en verfrissende kijk op ontwerp helpt ze de klanten (en nieuwsgierigen) van Kaartje op Karton dolgraag met de opmaak van de kaartjes.

 

 

Kaartje op Karton op Twitter Kaartje op Karton op Facebook Kaartje op Karton op Instagram  Kaartje op Karton op Pinterest

Vragen? Bel ons op 06-19806980 of mail naar iris@kaartjeopkarton.nl